Předběžný časový program konference
08:30 – 09:30 | Registrace účastníků |
9:30 - 12:00 | PLÉNUM (řídí doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.) |
9:30 - 9:50 | Ing. Petr Studnička, Ph.D. jednatel Vysoké školy hotelové v Praze |
Slavnostní zahájení konference | |
doc. Ing. Jan Hán, Ph.D. prorektor pro výzkum a spolupráci s praxí Vysoké školy hotelové v Praze | |
Aktuální stav výzkumu a spolupráce s praxí na Vysoké škole hotelové v Praze | |
09:50-10:15 | Marta Nováková prezidentka SOCR ČR |
10:15-10:40 | PhDr. Taťána Babická Vienna House Czech Republic |
Cesta zaměstnance ve Vienna House |
|
10:40-11:05 | Prof. Ing. Jana Kučerová, PhD. Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici |
Trendy vo výskume a vzdelávaní v krajinách strednej a východnej Európy |
|
11:05- 11:30 | Michal Tomeš Accor Hotels |
New Service Culture |
|
11:30-12:00 | Coffee break |
12:00-13:15 | PANELOVÁ DISKUSE NA TÉMA „ZAMĚSTNANECKÉ BENEFITY A PÉČE O ZAMĚSTNANCE“ |
moderuje Ing. Petr Studnička, PhD. | |
Ing. Martin Kocourek ředitel Hotelu Bellevue Český Krumlov | |
Martin Stanický ředitel společnosti Benefity a.s. | |
Ing. Zuzana Vašutová ředitelka Spa hotelu Lanterna Velké Karlovice | |
13:15-14:30 | OBĚD |
11:30– 15:00 | WORKSHOP PÁROVÁNÍ RYBÍCH SPECIALIT A BÍLÝCH VÍN |
14:30-17:00 | JEDNÁNÍ V ODBORNÝCH SEKCÍCH |
od 17:00 | NEFORMÁLNÍ SPOLEČENSKÉ SETKÁNÍ S DOPROVODNÝM PROGRAMEM |
- SEKCE: MARKETING V HOTELNICTVÍ A GASTRONOMII
Řídí: Ing. Štěpán Chalupa
Daniel Grossmann (Business Development Director, ResDiary International)
Téma: Digitalizace v oborech hotelnictví a gastronomie.
Veronika Kundríková (Social Media Specialist, SocialSharks)
Téma: Reklamní formáty na sociálních sítích.
Šárka Hamanová (PR Specialist & Content Manager, AMBI CZ)
Téma:
Jaromír Pažout (Director of Operations for the Czech Republic & Slovakia, Bookassist Czech republic)
Téma: Konkurujte online!
Marek Audes (General Manager, ibis hotel Plzeň)
Téma: CSR jako součást firemní kultury.
- SEKCE: TRENDY V CESTOVNÍM RUCHU
Řídí: Ing. Lucie Plzáková, Ph.D.
Mgr. Aleš Pangrác (CzechTourism)
Téma:
Matěj Koutný (Blahobyty, Curso, s. r. o.)
Téma: Je opravdu jednoduché "pouze" sdílet? - trendy v Airbnb
Ing. Radek Chaloupka (KPMG Česká republika)
Téma: Nový přístup k podoře rozvoje destinačního managementu v ČR (Kategorizace organizací destinačního managementu)
Ing. Ludmila Elexová, Ph.D. (Ekonomická fakulta Univerzity Matěje Bela, Slovenská republika)
Téma: Eurofondy ako prekážka alebo prostriedok rozvoja cestovného ruchu?
Mgr. Ondřej Špaček (CE-Traffic)
Téma: Revoluce ve sledování výkonnosti cestovního ruchu (Geolokační a signalizační data)
Ing. Jitka Mattyášovská (VŠH v Praze)
Téma: Vývoj ve vybraných oblastech turismu v ČR
- SEKCE: DOPADY LEGISLATIVNÍCH ZMĚN NA GASTRONOMII
Řídí: Ing. Blanka Zimáková
Věra Hrazdírová (HR Manager, Pentahotel Prague)
Téma: Výběr a výchova provozních pracovníků v Pentahotel Prague
Ing. Miloš Kopal (Horeca manager, Nestlé Česko)
Téma: Nevšední kurzy vaření
Aleš Pikal (Food & Drink Director, Park Inn Hotel Prague)
Téma: Dopad legislativních opatření (EET, zákaz kouření) na provoz restauračních podniků
doc. Ing. Jiří Mlček, Ph.D.; prof. Ing. Vlastimil Fic, DrSc.(Ústav analýzy a chemie potravin, Fakulta technologická ve Zlíně ÚTB Zlín)
Téma: Víno a další nápoje z hroznů a ovoce v gastronomii
Ing. Jiří Zelený, Ing. Zbyněk Vinš (VŠH Praha)
Téma: Výsledky senzorického hodnocení tradičních českých utopenců