Propozice
Důležité termíny:
• podání přihlášky do 15. 4. 2019
• odevzdání soutěžní práce do 30.4. 2019
• prezentace: 7. 5. 2019 od 13.00 na VŠH
Soutěžní práce
Povinná osnova soutěžní práce:
titulní list (název práce, jméno autora a sekce, do níž je práce přihlášena)
abstrakt (max. 10 řádků) a klíčová slova
úvod (cíle, metodika zpracování)
řešení (postup realizace, výsledky výzkumu/průzkumu, analýza sebraných dat, návrh inovačních řešení apod.
závěr: shrnutí práce a vlastních výsledků, přínos práce
seznam použité literatury
maximální rozsah práce: 10 stran A4 bez příloh
Soutěžní práce ve formátu PDF posílejte do 30. 4. 2019 na email kominkova@vsh.cz
Prezentace
Prezentace soutěžních prací proběhne v úterý 7. 5. 2019 od 13.00 na Vysoké škole hotelové v Praze, Svídnická 506, Praha 8 ve dvou samostatných sekcích.
K dispozici bude notebook, dataprojektor, prezentér.
Na prezentaci své soutěžní práce má každý účastník maximálně 20 minut
10 minut prezentace ve formátu ppt
10 minut diskuze
Hodnocení
Hodnotit se bude všeobecný přínos, odborná úroveň a také úroveň prezentace. Do soutěže lze přihlásit originální, vlastní práce studentů VŠH a UHK. Zejména lze přihlásit semestrální, bakalářské či diplomové práce i další studentskou dosud nepublikovanou tvorbu. Přihlásit lze také kolektivní díla, pokud alespoň jeden ze spoluautorů je studentem VŠH nebo FIM UHK.
Složení hodnotící komise:
• doc. Ing. Jan Hán, Ph.D. (VŠH)
• Ing. Petr Studnička, Ph.D. (VŠH)
• Ilja Šedivý (Regata Čechy, a. s.)
• Ing. Martin Kocourek (Managing Director, SWISS HOSPITALITY MANAGEMENT)
• RNDr. Tomáš Burda, Ph.D. (UHK)
(složení komisí se může změnit)
Kontakt
Ing. Barbora Komínková
Referentka pro výzkum a rozvoj Vysoké školy hotelové v Praze
kominkova@vsh.cz