VŠH pořádá 9. ročník vědecké konference
Vysoká škola hotelová v Praze pořádá 9. ročník mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání.
Konference se uskuteční ve středu dne 18. října 2017 od 09.30 hodin ve velké aule vysoké školy.
Konference je věnována současným trendům a praktickým zkušenostem v oborech hotelnictví, gastronomie a cestovního ruchu. Nosným tématem plenárního jednání konference je Zaměstnanci jako klíčový faktor úspěchu v hotelnictví a gastronomii.
Součástí konference bude workshop "Snoubení rybích pokrmů s víny z moravských vinařských podoblastí"
Workshop proběhne v prostorách VŠH od 11.30 do 15.00 hodin
Kontaktní osoba Ing. Jiří Zelený (zeleny@vsh.cz)
"Musí se rybí pokrmy snoubit pouze s bílými víny, nebo se jedná o již překonaný stereotyp? Specializovaný enogastronomický workshop zaměřený na párování rybích pokrmů a vín Vás seznámí s tradičními i novými kombinacemi. Odborný výklad je doplněn samostatnou prací účastníků v podobě praktického senzorického hodnocení, vzájemným sdělováním zkušeností i závěrečnou diskusí. Workshopem, ve kterém se využívá postupů předního světového odborníka na snoubení vín a pokrmů prof. Roberta J. Harringtona, Vás s přátelským přístupem provedou Ing. Jiří Zelený a Ing. Zbyněk Vinš."
Těšíme se na setkání.
VÍCE INFORMACÍ O KONFERNECI |